21 Mayıs 2016 Cumartesi

Diep.io Oyun Özellikleri - Özellik Geliştirme

Diep.io oyununda sol alt tarafta görülen kutulara bir anlam verememiş olabilirsiniz. O alanların ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını sizlere bu yazımızda anlatacağız. Diep.io özellikler sayesinde karakterinizin gücünü arttırabilirsiniz. Bu sayede daha güçlü bir karakter elde edeceksiniz. Rakipleriniz sizden korkacak. Özellikleri sizler için detaylıca denedik ve test ettik. Türkçe anlamlarıyla birlikte sizlere anlatacağız.

Diep.io Oyun Özellikleri

Diep.io oyununda toplamda 8 adet geliştirilebilir özellik bulunmaktadır. Bu özelliklerin her biri 7 kademe geliştirilebilir. Her özelliğin kendine özgü bir işlevi vardır. Her özellik farklı bir amaç için kullanılır. Özellikleri arttırmak için kutucukların sağ taraflarında bulunan "+" butonuna basmalısınız. Butona tıkladığınızda bir kademe artacaktır. Hangi özelliğin kaçıncı kademede olduğunu dolu olan renk sayısına göre anlayabilirsiniz.

 Health Regen = Sağlık Artışı
 Max Health = Sağlık Puanınız
 Body Damage = Vücut Hasarı
 Bullet Speed = Mermi Hızı
 Bullet Penetration = Mermi Etkisi
 Bullet Damage = Mermi Hasarı
 Reload = Yenileme
 Movement Speed = Hareket Hızı

DIEP.IO Özellik Puanı Nasıl Kazanılır?

Özellik puanı kazanmak için seviye atlamanız gerekiyor. Her seviye atladığınızda özellik puanınız +1 artacaktır. Toplamda 45 seviye olabiliyorsunuz ve 45 adet özellik puanı kazanabiliyorsunuz. Diep.io Oyunu Taktikleri yazımızı okuyarak hızlı bir şekilde seviye atlayıp özellik puanı kazanabilirsiniz.



1 yorum:

I would like to thank you for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping to view the same high-grade content from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own website now ;) capitalone com login


EmoticonEmoticon