24 Mayıs 2016 Salı

Diep.io Arkadaşla Aynı Serverde Oynama

En çok merak edilen konulardan birisidir. Diep io arkadaşlarımızla beraber oynamayı hepimiz isteriz. Bunun için uzun süre bir araştırma yaptık. 15 Haziran güncellemesi ile artık diep.io oyuna takım modu, domination modu ve mothership modlarında arkadaşlarınız ile oynayabilirsiniz. Peki, nasıl mı? Çok basit bir yöntem ile oynayabileceksiniz. Aşağıda resimli anlatamımız vardır.

Diep.io Arkadaşla Oynama

Oyuna giriş yapın, adınızı yazın ve oyun modunu seçin. FFA modunda arkadaşla oynayamıyorsunuz. Team DM, Domination ve Mothership modlarında arkadaşlarınız ile oynayabilirsiniz. Bu yüzden bu üç moddan birisini seçiyoruz ve oyuna başlamadan oyun modunun altında yazan linke bakıyoruz. diep.ip/#... gibi bir link göreceksiniz. Bu linki arkadaşınıza gönderiyorsunuz. Arkadaşınız linke tıkladığında direk açılacak ve ismini yazıp oyuna girecek. Bu linki arkadaşlarınıza atarsanız arkadaşlarınız o linke tıklayıp oyuna girdikleri zaman sizle aynı odaya düşecektir. Bu sayede arkadaşlarınız ile beraber oynayabileceksiniz.

Bu yazı işinize yaradıysa aşağıdaki gülücük oylamasında oyunuzu kullanabilirsiniz.

diep.io arkadaşla oynama


12 yorum

Bende Senin Gibi Çok Araştırdım Ama Sonuç Çıkmadı Bir sürü Denemeler Yaptım. ama malesef olmadı.

Agar.io'dan tecrübeli olduklarından açıkları kapatmışlar. Kilitli bir sistem kurmuşlar. Bu yüzden bir yolunu bulamıyoruz fakat ben ileriki zamanlarda agar gibi Parti modu gelceğini düşünüyorum. Yine bir link ile arkadaşlarımızla oynayabileceğiz.

Yazılanları bir bir uygularsanız arkadaşınız ile oynayabileceksiniz. Hangi kısımda sorun yaşadığınızı yazarsanız yardımcı olabiliriz.

diep.ip/#... gibi bir link göreceksiniz. Bu linki arkadaşınıza gönderiyorsunuz. Arkadaşınız linke tıkladığında direk açılacak ve ismini yazıp


bu kısım skaype den attık olmadı

bu kısım skaype den attık olmadı

arkadaşa neyle nasıl göndereceğiz arkadaşımızın bilgisayarının neresinden bildirim çıkcak arkadaş nereye bascak.

arkadaşlar oluyor oyuna girin ffa yazıyo orda taba basın modlar değişiyo bir mod seçin mesela motership oyuna girin 1 kere ölün game mode: motership yazıyo onun altında prees tab to bişi yazıyo onun altındakini not defterine yazın sonra onu kopyalayıp arkadaşınıza atın o o linke tıklayınca aynı servere girecek

Artık güncelleme geldi sağ üstteki copy party link var ona basıyon ondan sonra ydhfhghcf diye kod veriyo değişik işte:) tamam diyon alta ya hayır var ya tamam var tamam diyon arkadaşına sağ tıkla veriyonuz yapıştır tuşuyla bunlar hikaye diep şahane hadi bay;)

Kod olarak gidiyo arkadaşınıza basınca aynı servete düşçeniz bakmanızın bi yolu var aynı servete danışınız diye 1.2.sölersiniz;)

beyler ikiniz iplerinizi birbirinize atacaksınız ondan sonra aynı servere süsüyonuz


EmoticonEmoticon