21 Mayıs 2016 Cumartesi

Diep.io Taktikleri - Hızlı Gelişme Taktiği

Diep.io Tank Oyunu Taktikleri

Diep.io tank oyunu hakkında bugün sizlere her karakter için ayrı şekilde taktik vereceğim. Hangi karakterde hangi özellikleri geliştirmeniz gerektiğinden bahsedeceğim. Bahsedeceklerimi oyunda uygularsanız seviye atlamanız daha kolay olacak. Rakiplerinizden daha hızlı bir şekilde puan toplayıp onlardan daha güçlü olabileceksiniz.

Diep.io Twin Karakteri Taktikleri

diep.io taktikleri twinİlk olarak Twin(İkiz) karakterinden başlamak istiyorum. Twin, adından anlaşıldığı gibi ikiz anlamına geliyor. Yani silah sayınız iki tane oluyor. Çift mermi atabiliyorsunuz. Twinin bir sonraki seviyelerinde üçlü ve beşli mermi atan karakterler geliyor. Bu karakterin en önemli özelliği, hedefe doğrudan birden çok mermi gönderme imkanı sağlıyor. Bizde bu etkeni kullanıp özelliklerimize puan vereceğiz. Karakterimizi daha güçlü yapacağız.

Twin karakteri için özellikle geliştirmeniz gereken 4 özellik bulunuyor. İlk olarak "Bullet Damage" özelliğini geliştirin. Bu sayede mermi hasarınız artacak. İkinci sırada "Reload" var. Reload sayesinde daha seri bir şekilde mermi atışı yapacaksınız. Üçüncü sırada "Movement Speed" özelliğini doldurun. Hızlı hareket edip rakiplerinizden kaçabilmeniz için gereklidir. Son olarak "Bullet Speed" özelliği ile mermi hızınızı arttıracaksınız. Mermi hızınız hem rakibe daha hızlı saldırmak için hemde rakiplerinizin size saldırılarını mermileriniz ile hızlıca kesebilmeniz için gereklidir. Özellik puanınız artarsa Health(sağlık) özelliklerine dağıtabilirsiniz.
diep.io taktikleri özellik
diep.io taktikleri özellik
diep.io taktikleri özellik

Diep.io Sniper Karakteri Taktikleri

diep.io taktikleri sniperSniper tek atışlar için oldukça etkili bir karakterdir. Rakibinizi tek mermi ile yok edebilirsiniz. Sniperin ileri seviyelerinde yine aynı şekilde tek atış yapabiliyorsunuz. Fakat merminizin hasarı ve boyutu çok fazla artıyor. En son seviyede tek mermi ile en güçlü karakteri öldürebilirsiniz.

Sniper için en önemli özellikler mermi hızı, reload ve sağlıktır. İlk olarak mermi hasarına 2 yada 3 küp + verin. Daha sonra "Healt Regen" ve "Max Health" barlarını doldurun. Daha sonra seviye atladıkça bir "Reload" birde "Bullet Speed" özelliğine vererek ilerleyin. Bu şekilde tek atış yapabilen bir karaktere sahip olacaksınız.
diep.io taktikleri özellik
diep.io taktikleri özellik
diep.io taktikleri özellik
diep.io taktikleri özellik

Diep.io Machine Gun Karakteri Taktikleri

diep.io taktikleri machine gunMachine Gun, Türkçe tabiri ile Makineli Tüfek oldukça seri atış yapabilen bir karakterdir. Bu karakterin en önemli özelliği seri atış yapabilmesidir. Seri atışlarınız ile rakibi mermi yağmuruna tutabileceksiniz.

Rakibinizi mermi yağmuruna tutarken kendi sağlığınızı da korumalısınız. Bu yüzden makineli tüfek karakterinde ilk olarak mermi hasarına daha sonrada sağlığımızı koruyacak özelliklere puan veriyoruz. Daha sonra artan puanlarımızı "Reload" özelliğine ve "Bullet Penetration" özelliğine verebilirsiniz. Bu sayede daha hızlı mermi atışı yapabilirsiniz. Mermileriniz daha fazla deliciliğe sahip olur.

diep.io taktikleri özellik
diep.io taktikleri özellik
diep.io taktikleri özellik
diep.io taktikleri özellik
diep.io taktikleri özellik

Diep.io Flank Guard Karakteri Taktikleri

diep.io taktikleri flank guardFlank Guard yani iki taraflı karakterimizde en önemli özelliğimiz iki tarafada saldırı yapabilmemizdir. Flank karakterinin yüksek seviyelerinde iki tarafada çift mermi yollama özelliğine sahip olabiliyoruz.

Karakterimizi daha güçlü yapabilmek için her şeye eşit puan vermeliyiz. Aşağı listede gördüğünüz özelliklere sırayla birer puan vererek ilerlerseniz karakterinizin gücünü göreceksiniz. Sağlık, mermi hasarı ve mermi hızı bu karakter için oldukça önemlidir. En son olarak mermilerinizin atış seriliğini arttırırsanız inanılmaz bir savaş tankına dönüşeceksiniz.

diep.io taktikleri özellik
diep.io taktikleri özellik
diep.io taktikleri özellik
diep.io taktikleri özellik
diep.io taktikleri özellik

Her karakter için ayrı olarak özelliklerden bahsettim. Bahsettiğim teknikleri uygularsanız oyunda karakteriniz hızlı bir şekilde gelişecek ve daha sağlam bir karaktere sahip olacaksınız. Rakipleriniz yanlış bir taktik ile ilerlediği zaman onlardan daha güçlü olacaksınız. Diep.io oyununda güçlü olmak ve kendini savunmak her zaman önemli bir etkendir. Rakibe verdiğiniz zarar kadar savunmanızda önemlidir. Bu iki etkeni göz önüne alarak ve test ederek bu sonuçları size sunuyoruz.

Diep.io hakkında yazdığımız bir diğer Diep.io Hızlı Şekilde Yükselme Taktikleri adlı yazımızı okuyarak oyunda nasıl hızlı bir şekilde Lvl atlayacağınız hakkında bilgi edinebilirsiniz.



6 yorum

En kolay taktik herşeye geçerli (4 healt regen 1 max health bullet speed bullet penetration reload bullet damage fullemek)

twin sonra yine twin ve triple twin olun ve bullet damage ve bullet penatration ı fulleyin ve reload , bullet speed ı sondan 1 önceye kadar yükseltin gerisi health regen ve max health yi yapın (böyle ben Türkiye rekoru kırdım 185+ puan yaptım bunlarla

burdaki taktikler full yalan lan :D

ilk önce m harfine basılı tutun sonra bullet damage sonra bullet penetretaion sonra bullet speed sonra regent health sonra max health yapın 1. garanti

bana overlod taktiği lazım lütfen

ya hepsi boş overlord tktiği anlatcM BULLET OLARAK HERŞYİ FULLEYİN reload 5 tane helat regen i de fuleyin bu kadar
başka kalmı zaten


EmoticonEmoticon