24 Mayıs 2016 Salı

Diep.io Tankları - Diep.io Karakterler

Bir çok kişinin merakla araştırdığı bir konuyu sizler için uğraştık ve toparladık. Diep.io Tanklarını sizler için hazırladık. Bir çok kişi diepio da hangi tankların olduğunu merak ediyordur. Biz sizler için tüm tankların fotoğrafını hazırladık.

Yazımızda karakterlerin özelliklerinden bahsetmek istemiyoruz. Az çok hangi karakterin ne işe yaradığını fotoğraftan anlıyorsunuz. Karakter geliştirme ile bu karakterleri seçebiliyorsunuz.

Diep.io Tanklar - Diep.io Karakterler






Arkadaşlar genelde Diep io tanklar birbirine benziyor. Yani mesela Twin, Triplete, Triplet Penta Shot'a dönüşmektedir. Machine Gun, Necromancer'e dönüşür. Necromancer, Overlord'a dönüşür. Şekillerden az çok hangi karakterin hangisine dönüştüğünü anlayabilirsiniz. Oyuna en son olarak 23 Mayıs güncellemesi ile Triple Twin gelmiştir. Her tankın kendine göre özelliği bulunuyor. Tankınızın özelliğine göre taktik yapıp dahada güçlü konuma gelebilirsiniz. Diep.io Oyna hakkında yazdığımız yazımızı okuyarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

diep.io karakter gelişim sırası



12 yorum

Diep.io karakterlerinin sırasıyla gelişmelerinin fotoğraflarını koysan?

Yazımızın altına Diep.io Karakterlerin Gelişim Sırası hakkında fotoğraf ekledim. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, bir isteğiniz olduğunda her zaman yorum atabilirsiniz.

hangi tanka ne basılmalı bide bir tarafi destroyer diğer tarafı overseer olan bi tank var o nasıl olurum

Bloğumuzu takip edersiniz her gün bir karakter sınıfı hakkında yazı paylaşmayı düşünüyorum. Paylaştığımız karakter hakkında, hangi özellikler geliştirilmeli, nasıl bir savaştaktiği izlenmeli vb. sorulara cevap vereceğiz. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Yeni karakterler geldi onlarıda ekleyin lütfen

SADECE Y TUŞUNA BASIN OLDU BİTTİ

Y TUŞUNA BASARSANIZ HERŞEY ORDA VAR :) :-bd

Y TUŞUNA BASARSANIZ HERŞEY ORDA VAR :) :-bd

SADECE Y TUŞUNA BASIN OLDU BİTTİ

GÜZEL AMA TANK AŞAMASI YOK.

lütfen bana overlod taktigi lazım lütfen


EmoticonEmoticon