25 Mayıs 2016 Çarşamba

Diep.io Düşman Öldürme Taktiği - Diep io Oyna

İyi günler arkadaşlar. Bugün sizlere diep.io oyununda rakiplerinizi öldürmeniz için taktikler vereceğim. Bildiğiniz gibi diep.io'da güçlenmiş karakterleri öldürmek oldukça zordur fakat imkansız değildir. Anlatacağım teknikler sayesinde rakiplerinizi yok edebileceksiniz.

DİEP.İO Düşman Yok Etme Taktikleri


Her zaman önceliğiniz kendi sağlığınız olsun. Sizden güçlü rakipler sizi kolayca yok edemesin. Bu yüzden sağlık özelliklerinizi yüksek tutun. Daha sonrasında rakiplerinizle karşı karşıya geldiğinizde onlardan üstün olmanız için bir kaç etken vardır. Bu etkenlerden ilki mermi hasarıdır. Mermi hasarınız ne kadar yüksek olursa o kadar rahat rakibinizi yok edersiniz. Mermi hasarınızı her zaman yüksek tutunuz.

Mermi hasarının yanında sizi güçlendirecek en büyük etken mermi hızınız ve merminizin seri atışıdır. Rakibinize doğru ne kadar seri mermi atarsanız ve attığınız mermiler hızlı bir şekilde giderse rakibinizi etkisiz bırakabilirsiniz. En son olarak mermi deliciliğini arttırmalısınız. Bu sayede rakibin mermilerini delerek geçebileceksiniz. Son olarakda hareket hızınıza bir kaç özellik puanı verirseniz rakibiniz kolayca kaçamaz.

Rakibiniz isterse 200 bin puan olsun siz 20 bin olun onu yok edebilirsiniz. Çünkü ikinizde 45 lvl olabiliyorsunuz ve özellik puanlarınız aynı. Özellik puanlarını daha doğru dizen ve oyunda mantıklı hareket eden kazanır. Öncelikle sizden güçlü bir rakipleri karşılaştığınızda arkanızı asla dönmeyin. Mermilerinizi önce üzerine doğru yöneltin. Bu sayede mermileriniz rakibin mermilerini yok edecek ve siz zarar görmeyeceksiniz. Bunu gören rakip sizden kaçmak isteyecek sağ, sol manevraları yapacak. Sizde bunu fark edip rakibin açısını kapatacaksınız. Yani biraz sağa doğru ateş edip sonra biraz sola doğru ateş edip rakibi bir çember içine almanız gerekiyor. Bu sayede rakibiniz kaçamayacak ve geri geri gidecek. En son köşeye sıkıştığında rakibin gideceği bölgeyi mermi yağmuruna tuttuğunuzda zafer sizin olacaktır.

Diep io oyununda bu sayede rakiplerinizden daha başarılı olabileceksiniz. Bu taktik sizi daha güçlü yapacak ve rakiplerinizi yok edebileceksiniz.




3 yorum

BU GÜN 2016 AĞUSTOS 13 CUMARTESİ YENİ MUHTEŞEM TANKLAR GELDİ
,

BU GÜN 2016 AĞUSTOS 13 CUMARTESİ YENİ MUHTEŞEM TANKLAR GELDİ
,

BU GÜN 2016 AĞUSTOS 13 CUMARTESİ YENİ MUHTEŞEM TANKLAR GELDİ
,


EmoticonEmoticon