21 Haziran 2016 Salı

Slither.io Taktikleri



Bildiğiniz gibi slither.io bu senenin sevilen oyunları arasında. Agar.io dan sonra yapımcılar benzer oyunlar üretmeye devam ediyor. Agar.io tarzında üretilen slither.io nun oyun mantığını sizlerle paylaşacağım.

Oyunun arayüzü



Slither.io Nasıl Oynanır?

Agar.io gibi fare ile yönlendirerek oynanan kolay bir oyundur. Amacınız fare yönünde hareket ettirdiğiniz yılanınızı başka bir oyuncuya çarpmadan büyümeye çalışmaktır. Boşluk tuşu ile kaçabilir ya da hızlanarak başka oyunucunun önünü kesebilirsiniz. Basit bir oyun tarzına sahiptir

Oyun Taktikleri


Öncelikle oyuna küçük bir yılan ile başlıyorsunuz. Karşınıza çıkan küçük ve renkli yemleri yiyerek büyüyebilirsiniz.
Fakat önemli olan büyük yılanları yiyerek hızlı büyümek. Oyunun mantığı başka bir yılana çarpmadan gelişmek. Yılanınızın başı başka bir yılana çarparsa ölürsünüz. Yılanların yönünü takip ederek önlerini kesip veya space (boşluk) tuşu ile yılanınıza hız kazandırarak diğer oyuncuları pusuya düşürebilirsiniz. Bu sayede hızlı büyüyebilirsiniz. Boşluk tuşu ile hızlanmak yılanınızın biraz küçülmesine sebep olacaktır. Bu yüzden pusuya düşürmeye çalışacağınız oyuncuyu iyi takip etmelisiniz. Oyuncuyu öldüremezseniz zarara girebilirsiniz.







EmoticonEmoticon